Ga naar de tab Templates en klap de template open. Klik dan bij de uitvoering Meer en Instellingen.

Welke rol heb je nodig?

Beheerder of reseller

Titel, beschrijving en afbeelding

Deze instellingen zijn van toepassing op de tegel van de learning journey die deelnemers zien onder de Home knop.

Uitvoeringsnaam: De naam moet uniek zijn en is alleen zichtbaar voor beheerders, ontwerpers en resellers.
Uitvoeringstitel: De titel is zichtbaar voor de deelnemers. Deze hoeft niet uniek te zijn.
Beschrijving: Vul hier een beknopte beschrijving die deelnemers in de tegel zien.
Afbeelding: Voeg een beschrijvende afbeelding toe door op het plaatje te klikken. Deze is voor de deelnemers zichtbaar in de tegel op Home. De ideale afmeting is 334 x 140. Houd er wel rekening mee dat de tegel responsive is en daardoor de afbeelding smaller kan worden weergegeven tot 282 pixels.

Algemeen

Actief: Dit staat standaard aan. Zet het vinkje uit als de ingeschreven deelnemers de uitvoering (nog) niet mogen zien.
Doelprofiel: Je kunt per uitvoering een ander doelprofiel instellen. Dit heeft betrekking op leerdoelen. Lees meer over doelprofielen in het artikel 'Doelprofiel instellen'.

Houdbaarheidsinstellingen

De standaardinstelling is dat de uitvoering een jaar geldig is voor de deelnemer. Wanneer dit jaar in gaat is afhankelijk van de datum waarop de deelnemer met de learning journey start. Na dat jaar gaat de uitvoering voor de deelnemer op 'verlopen'.

Je kunt ook een start- en einddatum instellen die voor alle deelnemers hetzelfde is.

Deelnemerinstellingen

Hier vind je verschillende opties waar deelnemers gebruik van kunnen maken of acties die de deelnemers ondergaan nadat de cursus is afgelopen.

Memotrainerinstellingen

Opfriscursus toegestaan: De instelling 'Voorbereiding op examen' met een bepaalde datum zal overgaan op 'Kennisonderhoud' als de datum is bereikt.
Deelnemer mag MemoTrainerinstellingen veranderen: De deelnemer mag zijn eigen instellingen van de MemoTrainer wijzigen.

Lees meer over de MemoTrainer.

Geavanceerde instellingen

Externe ID: Als je leeromgeving is gekoppeld met een ander systeem, bijvoorbeeld Micros, kun je hier het ID invullen, zodat de twee systemen met elkaar kunnen communiceren.
Look & feel: Wijzig hier de look & feel van deze uitvoering. Lees meer over het wijzigen hiervan.