Koppel specifieke deelnemers aan een activiteit. Alleen deze betreffende deelnemers kunnen vervolgens de activiteit doen. Op deze manier kun je subgroepen maken, zodat deelnemers kunnen samenwerken binnen een activiteit.

Let op: Deze tab is alleen zichtbaar wanneer er activiteiten in de template zitten met de conditie 'Activiteit is beschikbaar als een deelnemer expliciet toegang heeft gekregen'.

Klap onder de Tab Templates het template open, zodat de uitvoering verschijnt. Klik dan op de naam van de uitvoering en ga naar de tab Deelnemers en activiteiten koppelen.

Selecteer aan de rechterkant de deelnemers en aan de linkerkant de activiteit. Door op Koppelen te klikken, koppel je de deelnemers aan de activiteit.

Voor het koppelen wordt enkel een notificatie verstuurd als dit ingesteld staat bij de conditie.