Vorige stap: Rollen rechten toekennen aan gebruikers.

De mentor is de meekijkende derde die de inzet en voortgang van de deelnemers kan inzien op basis van statistieken.

Een mentor wordt ingeschreven in een mentorgroep, deze groep kan aan verschillende uitvoeringen gekoppeld worden.

1) Schrijf de mentor in voor een mentorgroep

Klik op +Groep en kies in de pop-up één of meerdere groepen en klik op Update.

Hoe kan ik zien aan welke uitvoeringen de mentorgroep gekoppeld is?

Klik via de tab Gebruikers op de knop Groepen, onder de tab Mentoren kun je klikken op het bolletje onder de kolom uitvoeringen.

Gerelateerde artikelen

• Welke rollen en rechten kan ik gebruikers in aNewSpring geven?
    Bekijk onder het kopje Mentor de specifieke rechten voor deze rol.
  • Mentor toevoegen aan een uitvoering
    vanaf stap 2
  • Begeleiders- en mentorgroepen aanmaken
  • Cursusuitvoering instellingen - Tab: Begeleiders Voor het toevoegen van de mentorgroep aan de uitvoering