• Je wilt begeleiders en/of mentoren toevoegen aan een uitvoering.

Welke rol heb je nodig?

Beheerder

Alleen met behulp van groepen kun je begeleiders en mentoren koppelen aan een uitvoering.

Klik onder de tab Gebruikers op Groepen. Je ziet daarna per groep een tab. De werking van het aanmaken van de groepen is voor beiden hetzelfde.

Begeleiders kun je alleen koppelen aan templates van het type Blended-, Social- en Game based learning en mentoren kun je aan alle types koppelen.

1) Maak de begeleiders/mentorgroep aan

Klik op + Begeleiders- of Mentorgroep en vul in de pop-up de naam in.

2) Voeg de begeleiders/mentoren aan de groep toe

Klik op de knop Toevoegen om ze in een groep te zetten.

3) Begeleiders/mentoren ontkoppelen

Je kunt ze één voor één ontkoppelen uit het overzicht. Of klik op Aanpassen bij de groep, je kunt begeleiders / mentoren dan ontkoppelen met een bulkactie.

Je kunt meerdere vinkjes tegelijk aanvinken door te klikken en te slepen:

4) Koppel de subomgeving en andere instellingen

Deze stap is optioneel. Als je een subomgeving koppelt kunnen gebruikers met de rol reseller (die ook toegang hebben tot die subomgeving) de groep koppelen in een uitvoering die zij aanmaken.

Klik hiervoor in de groep op Meer en Koppel subomgevingen.

Geeft toegang tot...

Hieronder vind je de uitvoeringen die gekoppeld zijn aan de groep.

Externe ID

Vul deze in als je begeleiders of mentoren in een groep wilt importeren.

Welke uitvoeringen zijn gekoppeld aan de groep?

Dit kun je vinden onder de tab Instellingen binnen de groep.