Vorige step: Rollen en rechten toekennen aan gebruikers.

In de contentbibliotheken vind je alle inhoud die wordt gebruikt in de template van de learning journey.

De auteur vult de contentbibliotheek met leermateriaal, zoals vragen en inhoud. Alleen beheerders kunnen contentbibliotheken aanmaken, dus zij bepalen of een template uit één of meerdere bibliotheken bestaat.

1) De auteur toegang geven tot de juiste contentbibliotheken

Klik op +Contentbibliotheek om contentbibliotheken toe te voegen waarin de auteur vragen en inhoudsdelen mag maken. Kies één of meerdere bibliotheken in de pop-up en klik op Update.

Gerelateerde artikelen

• Welke rollen en rechten kan ik toekennen aan aNewSpring-gebruikers? Kijk bij het kopje Auteur voor de specifieke rechten van deze rol.
  • De structuur van aNewSpring
    Bekijk het schematische overzicht om te zien hoe contentbibliotheken zich verhouden tot templates.
  • Contentbibliotheken aanmaken