• Welke rollen en rechten kan ik gebruikers in aNewSpring geven?
  • Hoe verander ik de gegevens van een gebruiker, bijvoorbeeld het wachtwoord?
  • Hoe verleng ik de cursus van een deelnemer?
  • Kan ik deelnemers toevoegen in aNewSpring via mijn cursistenregistratiesysteem?
  • Ik wil er een subomgeving bij. Hoe werkt dat?
  • Het lukt mij niet om de deelnemers te importeren, er verschijnen foutmeldingen. Wat moet ik nu doen?
  • Kan ik een eigen domeinnaam gebruiken in plaats van de aNewSpring URL?