Waar kan ik de cursus verlengen?

Ga naar de tab Gebruikers en klik op het bolletje in de rij van rol deelnemer om naar de deelnemersinstellingen te gaan.

Hoe kan ik de cursus verlengen?

Klik op de knop met de datum en vink dan 'Alternatieve einddatum deelnemer' aan. Klik vervolgens op Update om het op te slaan.
Als je een cursus niet kunt verlengen, komt dat omdat de deelnemer nog niet is begonnen. Als je op de naam van de cursus klikt en naar de tab 'Deelnemers' gaat, kan een inschrijving de status Nieuw of Actief hebben. Op het moment dat een deelnemer de cursus voor het eerst start, verandert de status naar Actief. Je kunt het ook handmatig activeren, door op Activeren te klikken.