Scenario

Je hebt een bestaande deelnemer ingeschreven voor een nieuwe uitvoering. De volgende dag krijg je een bericht van hem dat hij niet kan starten met de learning journey. Je controleert de inschrijving en ziet een 'verlopen' status met een verloopdatum in de toekomst. Hoe kan dat?

Antwoord:
De licentie van de deelnemer is niet verlengbaar.
Dit zorgt ervoor dat er niet nogmaals een licentie wordt afgeschreven, maar ook dat alle actieve uitvoeringen op 'Verlopen' komen te staan.

Welke rol heb je nodig?

Beheerder

1) Maak de licentie verlengbaar

Ga naar de tab Gebruikers en zoek de deelnemer in de lijst op. Klik op Gegevens.

Zet het vinkje Licentie is verlengbaar aan.

2) Activeer de inschrijving van de uitvoering

Klik via de tab Deelnemer op de naam van de uitvoering om gelijk door te gaan naar de instellingen van de uitvoering.

Onder de tab Deelnemers kun je de deelnemer aanvinken en klikken op Activeren

Gelukt! De deelnemer kan de learning journey nu weer vervolgen.