Wat zijn Secties?

Met secties maak je een onderverdeling binnen een les- en documentatieactiviteit. Je vormt mapjes, met de bijbehorende inhoudsdelen en/of vragen. Deze vormen een inhoudsopgave, die zowel zichtbaar is in de activiteit zelf aan de linkerkant, alsmede in het overzicht van de e-learning. Deze secties kunnen aangeklikt worden door de deelnemers, zodat ze direct naar het betreffende onderdeel gaan.

Waar maak ik Secties aan?

Klik bij een Les of Documentatieactiviteit op Aanpassen. Bij de tab Inhoud heb je de optie Verplaats naar sectie. Selecteer de content die je in een bepaalde sectie wilt zetten en klik vervolgens op 'verplaats naar sectie'. Je kunt content ook weer uit secties halen of verplaatsen naar een andere sectie. Een sectie kan verwijderd worden door bij 'Meer' op 'Verwijderen' te klikken.

Voorbeelden

Je vindt hier de secties bij lessen en documentatieactiviteiten

Vink content aan en klik op Verplaats naar sectie.

Secties aan de voorkant zien er als volgt uit. De secties vormen ook links naar de in secties geplaatste content.

Secties binnen de activiteit zien er als volgt uit. Dit fungeert tevens als een inhoudsopgave (met links)