• Je wilt het e-mailadres wijzigen van een gebruiker.
  • Het lukt de deelnemer niet om zelf zijn wachtwoord te wijzigen, je wilt het handmatig voor hem aanpassen.
  • Je wilt andere gegevens wijzigen voor een deelnemer.

Welke rol heb je nodig?

Beheerder

Ga naar de tab Gebruikers.

1) Zoek de deelnemer op in de lijst

Gebruik hiervoor het zoekveld.

Tip: Weet je niet de exacte naam? Zet dan een * achter de zoekterm.
Als je wilt zoeken op e-mailadres, zet het adres dan tussen dubbele quotes om de deelnemer te vinden. Bijvoorbeeld "support@anewspring.nl".

Klik daarna op de knop Gegevens.

2) Pas de gegevens aan

En klik op Update.

Deelnemers kunnen hun eigen gegevens standaard zelf aanpassen, behalve de inlognaam.

Standaard staan er niet veel velden aan, hieronder vind je de velden die het Support Team voor je kan aan- of uitzetten:

• Titel
  • Geslacht
  • Extern ID (voor het koppelen met andere systemen)
  • Voornaam
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Voorletters
  • E-mailadres
  • Bedrijf
  • Functie
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • Mobiel nummer
  • Adres, straatnaam en huisnummer
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Land
  • Factuuradres, straatnaam en huisnummer
  • Factuur postcode
  • Factuur woonplaats
  • Factuur land
  • Custom 1 t/m 5 (5 extra velden die aangepast kunnen worden)
  • Taal

Als je hierover contact met ons opneemt, horen we graag welke velden je ingeschakeld, aanpasbaar en/of verplicht wilt hebben.

De velden kunnen zichtbaar zijn voor:

• De beheerder
  • De deelnemer
  • De begeleider
  • In het profiel (zichtbaar voor andere deelnemers)