Maak toegangscodes aan waarmee deelnemers een account kunnen aanmaken en toegang kunnen krijgen tot een cursus. Deze codes gebruik je ook om een product in de catalogus te zetten.

Zie ook 'Cursusuitvoering aanmaken'

Waar maak ik toegangscodes aan?

Dit doe je onder de tab Reseller.

Hoe maak ik toegangscodes aan?

Maak eerst een toegangscodegroep aan. Klik op +Groep.

Geef de groep een naam en selecteer de cursusuitvoering(en) waarvoor je de toegangscodes wilt gebruiken. Kies voor 'Nieuwe cursus' om een nieuwe uitvoering te maken bij een bestaand template.

Klik op Creëer.

Geef aan hoeveel codes je wilt aanmaken en klik op Creëer.

Via de knop Kopieerbare versie kunnen de codes die geselecteerd zijn, gekopieerd en geplakt worden naar bijvoorbeeld een Microsoft Office toepassing (Word of Excel).
Toegangscodes kunnen naar andere groepen verplaatst worden. Dat kan alleen naar groepen die aan verschillende uitvoeringen onder hetzelfde template hangen. Klik hiervoor op Verplaatsen.

Een licentie is één jaar geldig vanaf de datum dat de deelnemer voor het eerst in de cursus begint. Als de deelnemer langer dan een jaar ingeschreven staat voor een cursus, zullen er weer opnieuw credits/licenties worden afgeschreven.

Er zullen gelijk credits/licenties worden afgeschreven van het saldo. Wanneer je ongebruikte toegangscodes verwijderd, worden de credits/licenties weer bijgeschreven.