LTI is een standaard waarmee een koppeling gemaakt kan worden tussen twee leersystemen. aNewSpring is zowel 'Consumer' als 'Provider'.

LTI Provider

Als LTI provider is het mogelijk dat aNewSpring cursussen middels LTI worden afgespeeld in een ander LMS.

De volgende gegevens heb je nodig om de koppeling tot stand te brengen:

- De LTI link van je eigen leeromgeving: http://example.anewspring.nl/lti-v1p0/provide
- LTI key
- LTI secret

Stuur een mail naar support@anewspring.nl om de key en secret bij ons aan te vragen.

Optioneel kun je ook een parameter toevoegen met de verwijzing naar de uitvoering waar de deelnemers voor worden ingeschreven zodat ze direct in 'the learning journey' terecht komen. Als je de parameter niet toevoegt, komen ze standaard op 'Home'. Het gaan dan om de volgende gegevens:

Parameter: course
Extern ID:
Het externeID kun je zelf toevoegen aan de uitvoering.

Klik hiervoor op Instellingen. Onderaan de 'Instellingen' pagina vind je de Geavanceerde instellingen waarin je een eigen ID kunt toevoegen.

LTI Consumer

Content uit een andere LMS kan in aNewSpring worden afgespeeld.

Maak hiervoor een template aan en klik op +Activiteit om een externe activiteit toe te voegen.

Zet het vinkje aan en vul de link, Key en Secret in die correspondeert met het andere LMS.

Artikelen die je hierbij kunnen helpen:

Hoe maak ik een template aan?