Pas de tekst aan van de notificatiemails die worden verstuurd vanuit aNewSpring. Let er op dat hier wel enige kennis van HTML is vereist.

Waar?

Op de tab met de radartjes of via de voorkant op 'Instellingen', klik je op de knop Mailinhoud aanpassen.

http://cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/3004054101/original/1-9-2014_17-55-01.png?1409589062

Hoe?

1. Selecteer eerst de juiste subomgeving bij Reseller.
  2. Kies de taal van de mail die je wilt aanpassen.
  3. Selecteer in de linkerkolom bij Mail de notificatie die je gaat aanpassen.
  4. In het veld van de Mailtekst kun je de tekst aanpassen.
  5. Ga met de cursor in de mailtekst staan en kies bij Invoegopties de parameter die je wilt toevoegen. Ga met de cursor op de parameter staan om te zien wat de uitwerking zal zijn.
  6. Onder de tab Platformnotificatie vind je de tekst die de je te zien krijgt op het dashboard onder 'Mijn updates'. Niet alle mails bevatten een platformnotificatie.
  7. Klik op de knop Herstel originele tekst om je aanpassingen ongedaan te maken.
  8. Klik op Toon voorbeeld om een voorbeeld te zien van de notificatie.
  9. Klik bij toon voorbeeld op het dropdownpijltje op Verstuur voorbeeld om de notificatie naar jezelf te sturen.
  10. Klik tenslotte op Update om de wijzigingen op te slaan.