• Je vind de standaard tekst in de notificaties te basic en je wilt je deelnemers meer informatie geven.

Welke rol heb je nodig?

Omgevingsbeheerder

Voor het aanpassen van de notificaties is wel enige kennis van HTML vereist.

Ga naar de tab Instellingen en klik de Geavanceerde instellingen open. Onderin vind je Mailinhoud aanpassen

Pas de teksten aan

1. Selecteer eerst de juiste subomgeving bij Subomgeving.
  2. Kies de taal van de mail die je wilt aanpassen.
  3. Selecteer in de linkerkolom bij Mail de notificatie die je gaat aanpassen.
  4. In het veld van de Mailtekst kun je de tekst aanpassen.
  5. Ga met de cursor in de mailtekst staan en kies bij Invoegopties de parameter die je wilt toevoegen. Ga met de cursor op de parameter staan om te zien wat de uitwerking zal zijn.
  6. Onder de tab Platformnotificatie vind je de tekst die de je te zien krijgt op het dashboard onder 'Mijn updates'. Niet alle mails bevatten een platformnotificatie.
  7. Klik op de knop Herstel originele tekst om je aanpassingen ongedaan te maken.
  8. Klik op Toon voorbeeld om een voorbeeld te zien van de notificatie.
  9. Klik bij toon voorbeeld op het dropdownpijltje op Verstuur voorbeeld om de notificatie naar jezelf te sturen.
  10. Klik tenslotte op Update om de wijzigingen op te slaan.

Aangepaste mails

Je herkent een aangepaste notificatie aan het bolletje voor de naam. Ga er met de cursor op staan om te zien welke talen al zijn aangepast.

Om technische redenen zijn een aantal notificaties nog niet aanpasbaar. De notificatie die deelnemers krijgen als...

• ze een bestelling hebben gedaan.
  • de catalogusbeheerder een bestelling heeft geaccepteerd.