Je kunt PayPal inzetten voor de transacties in de catalogus.

Omdat het hier om een extern programma gaat, kan het zijn dat deze informatie niet helemaal meer up-to-date is. Mocht je een update hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Waar?

Om Paypal te kunnen instellen, dien je een business account te hebben bij PayPal. Log bij PayPal in om naar de instellingen te gaan.

Hoe?

Klik op Verkopersvoorkeuren op de home pagina.

Klik nu op de knop Bijwerken bij 'Directe betaalberichten'.

Je komt dan in het volgende scherm terecht, klik hier op Instellingen voor IPN

Vervolgens moet je in het veld 'Berichtgevings-URL' de link naar de leeromgeving plaatsen. Bijvoorbeeld https://leeromgeving.anewspring.nl/paypal.

Neem ten slotte contact op met het Support Team van aNewSpring om aan te geven dat je Paypal wilt gebruiken. Geef daarbij het e-mailadres wat je gebruikt in Paypal. Als deelnemers dan iets bestellen in de webshop, krijgen ze vanuit dat emailadres een toegangscode.

Omdat het hier om een extern programma gaat, kan het zijn dat deze informatie niet helemaal meer up-to-date is. Mocht je een update hebben, neem dan gerust contact met ons op.