Download de app

Deelnemers kunnen de learning journey ook in de aNewSpring app doorlopen. De app is beschikbaar voor:

Android
iOS

Inloggen op de app

Nadat de app geïnstalleerd is, wordt er bij het openen eerst gevraagd om een link in te voeren. Dit is de URL die normaal gesproken ook gebruikt wordt om in te loggen in de leeromgeving via de desktop.

Bijvoorbeeld:  cactussalescourse.anewspring.com

De app werkt alleen via een veilige HTTPS verbinding dus mochten jullie gebruik maken van een eigen URL, dan is het noodzakelijk dat hiervoor een geldig SSL certificaat staat geïnstalleerd op onze server.

Vul daarna de inloggegevens in die je normaal ook gebruikt om in te loggen in de leeromgeving.

Welke features zitten er in de app?

• De activiteiten van de learning journey doorlopen
  • Discussieberichten plaatsen
  • MemoTrainen en Extra oefenen