In ontwikkeling

Een template is in ontwikkeling als het nog niet gepubliceerd is.

Wordt getest

Een template kan in alle gevallen de 'wordt getest' status hebben. Je kunt het template dan bekijken zoals deelnemers het zullen zien.

Het template is dan ook te vinden onder 'Home' als een tegel. Door te klikken op de knop Meer kan er gestopt worden met testen.

Gepubliceerd

Bij een gepubliceerde status kunnen er uitvoeringen worden aangemaakt en deelnemers worden ingeschreven.

Gearchiveerd

Als je templates of uitvoeringen hebt die niet meer in gebruik zijn, maar die nog wel bewaard moeten blijven, dan kun je ze archiveren.
Om dit te doen moet de uitvoering eerst op de Inactief status worden gezet. Dit kan middels een vinkje via de knop Instellingen. https://cdn.elev.io/file/uploads/xl68RQ1IpGLEVwod5WjYWiaDhnCGwfTHcPEaKCpKNUI/CCovWMfQBP5224GY2M49xN6whqfSZTwxQqiDChvHiQk/NL01-M-g.png

Ga daarna terug naar het overzicht van de templates en klik via de knop Meer bij de uitvoering op Archiveren. Daarna kun je deze actie ook uitvoeren op templateniveau.

Als de uitvoering inactief is, kunnen deelnemers de journey niet meer volgen, maar kunnen ze via Home nog wel hun resultaten bekijken. Dit kan niet als de uitvoering gearchiveerd is.

Filter de templates/uitvoeringen op status

Met de filterfunctie kun je op een eenvoudige manier de templates en/of uitvoeringen met een bepaalde status filteren.