Waar kan ik het veld voor de toegangscode aanzetten?

Dit kan je doen bij de Instellingen. Vervolgens ga je naar Geavanceerde instellingen. Je ziet hier deze opties:

Toegangscode

Als de vinkjes achter Toegangscode aanstaan, is het voor de deelnemers mogelijk om een toegangscode toe te voegen op het dashboard om toegang te krijgen tot een nieuwe cursus. In Uitgelogde staat is dit invoerveld ook te zien op de inlogpagina. Dan hebben nieuwe deelnemers de mogelijkheid om eerst een account aan te maken met de toegangscode. Deze optie hoef je alleen aan te zetten als je deelnemers wilt inschrijven met behulp van een toegangscode.