Wat kan ik op de Deelnemer-tab van de uitvoeringsinstellingen?

Op deze tab kan je deelnemers beheren in een uitvoering. Bekijk het overzicht van alle deelnemer en schrijf ze in of uit.

Waar vind ik de Deelnemer-tab?

Ga naar de tab Templates en klap de template open. Klik dan bij de uitvoering op Deelnemers.

Hoe beheer ik de deelnemers?

Voeg via de knop + Deelnemer een nieuwe gebruiker toe aan de omgeving en schrijf die gebruiker direct in voor de uitvoering.

Als de gebruikers al bestaan, kun je klikken op de knop Selecteer deelnemer om deelnemers toe te voegen aan de uitvoering. In de lijst die dan verschijnt, staan alleen de gebruikers die al een account hebben in de leeromgeving.

Om een deelnemer uit te schrijven, kun je een deelnemer aanvinken en vervolgens op Uitschrijven te klikken.

Je kunt deelnemers die niet actief zijn Activeren.

Als je een uitvoering wilt verwijderen, dien je eerst alle deelnemers op inactief te zetten. Dat doe je door de nieuwe deelnemers eerst te activeren en vervolgens uit te schrijven.

Selecteer één of meerdere deelnemers tegelijk door met de cursor te klikken en slepen op de checkboxen. Vervolgens kun je deelnemers activeren, uitschrijven of in een deelnemersgroep zetten.