• Het template is helemaal klaar voor gebruik.
  • Je hebt een deel van het template af waarmee je de deelnemers alvast wilt laten starten.
Let erop dat alle blokken en activiteiten gevuld moeten zijn voor je kunt publiceren.

Welke rol heb je nodig?

Ontwerper

1) Doe een final check, want niet alles is meer aanpasbaar na het publiceren.

Voor je het template gaat publiceren, kun je het beste alle instellingen nog een keer nalopen en het template testen om er zeker van te zijn of alles goed ingesteld staat.

Het is wel mogelijk om na het publiceren nog blokken en activiteiten toe te voegen.

2) Publiceer het template

Dat kan op twee manieren.

Via de Templates tab
Klik dan op de knop Meer bij het template en klik op Publiceren

In het template
Of klik eerst op Aanpassen bij het template en klik op de knop Publiceren.

Volgende stap

• Uitvoering aanmaken