Het is mogelijk via een workaround om activiteiten te 'vervangen'. Je kunt in een gepubliceerd template altijd activiteiten en blokken toevoegen:

• Je kunt een activiteit kopiëren en deze aanpassen naar de gewenste instellingen. Je kunt ook een nieuwe activiteit aanmaken.
  • Vervolgens publiceer je deze in het template door op het wereldbolletje ( https://cdn.elev.io/file/uploads/BUUzZ-cLagl75UDguGbNZO9fxRRDizXvUkWzX7Ohqvg/HB9RTyzxvAZPk1XlUQwlPyEPm_TzMSBiXKuVMbxlJGg/2018-07-30_11-10-15-D4g.png ) te klikken of als je de activiteit aanpast te klikken op Publiceer.
  • Vervolgens verander je de naam van de 'foute' activiteit (bijvoorbeeld 'oud') en pas je de naam van de nieuwe activiteit aan naar het origineel.
  • Tot slot moet je de oude activiteit nog uitzetten in de uitvoering en de nieuwe aan. Lees hoe dit moet onderaan dit artikel.
De oude activiteit is nu niet meer zichtbaar voor de deelnemers. Dit betekent ook dat zij de voortgang op deze activiteit niet meer kunnen inzien.

Je kunt ook het gehele template kopiëren en daar wijzigingen in doorbrengen. Deze zal dan apart gepubliceerd moeten worden met daaraan nieuwe uitvoeringen gehangen.