Hieronder zie je een voorbeeld van hoe een documentatie widget eruit ziet voor de deelnemer. In dit geval is er een inhoudsdeel geselecteerd met linkjes naar PDF-bestanden. Ook is er een Woordenlijst opgenomen in de widget. Je kunt ook de andere mogelijkheden die inhoudsdelen kunnen bieden gebruiken in de documentatie widget.

Waar?

Klik op de tab Templates in het hoofdmenu en vervolgens op Aanpassen bij het cursustemplate dat je wilt gebruiken.

Hoe?

In de documentatiewidget kan een inhoudsdeel getoond worden met bijvoorbeeld tekst, een plaatje, video en de andere mogelijkheden binnen het inhoudsdeel. Maak dus eerst in de content een inhoudsdeel aan en zet in dat inhoudsdeel wat je wil tonen in de widget. Zie hiervoor het het artikel 'Inhoudsdelen toevoegen'. Wij raden je aan niet te veel tekst te gebruiken, dit kan zorgen voor een erg 'lange' widget.

Nadat je het inhoudsdeel hebt aangemaakt Selecteer het inhoudsdeel in de documentatiewidget:

Woordenlijsten selecteren

Als je gebruikt maakt van Woordenlijsten, kan je deze hier selecteren.

Documentatie boven blokken

Als je hier op klikt, verschijnt de documentatiewidget boven het bovenste blok in het leerpad.