Je kunt al een MemoTraining beschikbaar laten zijn voor deelnemers op het moment dat ze voor de eerste keer inloggen. Meer informatie over de MemoTrainer vind je in het artikel 'Wat is de MemoTrainer'.

Waar?

Klik op de tab Templates in het hoofdmenu en vervolgens op Aanpassen bij het template dat je wilt gebruiken.

Klik onder de Tab Blokken & Activiteiten op Direct MemoTrainbare vragen.

Hoe?

Selecteer de vragen die je direct beschikbaar wilt stellen en klik op Update.

Het is ook mogelijk extra vragen aan te maken door op + Vraag te klikken en deze in de bestaande mappen toe te voegen.