Als begeleider kan je verschillende instellingen wijzigen aan de uitvoering:

  • Documenten toevoegen
  • MemoTrainerinstellingen wijzigen
  • Activiteiten (de)activeren
  • Bepaal welke deelnemers je wilt begeleiden en welke niet.

Waar?

Wanneer op de tab Begeleiden, klik op Meer achter de uitvoering waar je de Instellingen wilt wijzigen.


Documenten toevoegen

Voeg documenten of uitleg toe die de deelnemers rechts in het cursusoverzicht zien in de documentatiewidget. Na naar de Instellingen genavigeerd te zijn zie je een teksteditor 'Documentatie'. Je kunt hier tekst invoegen. Om documenten toe te voegen klik je op het Gele mappenicoon. Je kunt hier een bestand uploaden vanaf je pc/laptop.


MemoTrainerinstellingen

Lees meer over de MemoTrainer in 'Wat is de MemoTrainer?'. Je kunt als begeleider (mits mogelijk gemaakt door de ontwerper) de instellingen van de MemoTrainer wijzigen.

Voorbereiding op examen: De intensiviteit van de MemoTrainingen worden aangepast aan de tijd die een deelnemer nog heeft.
Kennisonderhoud: Kies voor deze optie als er geen examendatum bekend is. De deelnemer blijft oefeningen krijgen totdat zijn cursus verlopen is.


Activiteiten activeren/deactiveren

Als je een vinkje onder de Actief kolom uitvinkt, is deze activiteit niet meer zichtbaar voor de deelnemers. Zet een vinkje bij Notificatie als je een bericht wilt ontvangen als deelnemers dat onderdeel hebben afgerond.


Beheer deelnemers

Wijs jezelf een specifieke groep deelnemers toe die jij begeleidt. Alleen van de deelnemers die jij begeleidt, zie je de statistieken.

Klik op Bekijk deelnemers bovenaan de pagina.

Deelnemers ontkoppelen

Ontkoppel deelnemers door ze aan te vinken en te klikken op Ontkoppelen. Jij begeleidt de deelnemers die bij de kolom Gekoppeld een stip hebben. Je kunt het vakje Pas toe voor alle cursussen aanvinken. De ontkoppeling wordt dan voor alle uitvoeringen doorgevoerd.

LET OP: Wanneer je een deelnemer wilt ontkoppelen, zorg dat je de deelnemer in de linkerkolom selecteert i.p.v. de begeleider (Klik op het plusje om de deelnemers van een begeleider te bekijken).
Als je links alleen de begeleider aanvinkt en rechts de deelnemer. Dan worden alle deelnemers van die begeleider ontkoppelt.

Deelnemers koppelen

Selecteer één of meerdere deelnemers die niet gekoppeld zijn en klik op Koppelen.