Onder de tab Gebruikers vind je drie tabs waar je de gebruikers van aNewSpring kunt vinden. De tab Actief, Inactief en Gearchiveerd.

Tab Actief

De meeste gebruikers zullen de actief status hebben. Zij kunnen gewoon inloggen in aNewSpring en uitvoeren waar zij de rechten voor hebben gekregen.

Tab Inactief

Gebruikers die inactief zijn, kunnen niet inloggen in aNewSpring.

Een deelnemer krijgt deze status als er een account is aangemaakt, maar nog niet op de bevestigingslink is geklikt in de bevestigingsmail. Als er binnen 48 uur niet geklikt wordt op de link, zal het account weer worden verwijderd.

Soms komt het voor dat de bevestigingsmail wordt tegengehouden door bijvoorbeeld de Firewall. Als beheerder kun je de deelnemer handmatig op actief zetten door hem te selecteren en te klikken op Activeren. Het account wordt dan verplaatst naar de 'Actief tab' en de deelnemer kan inloggen met de inloggegevens die hij had gekozen.

Tab Gearchiveerd

Gebruikers die gearchiveerd zijn, kunnen niet inloggen in aNewSpring.

Als in het account van een deelnemer is aangevinkt dat de licentie niet verlengbaar is, zal het account gearchiveerd worden als er na dat jaar nog een actieve inschrijving is. Dit om te voorkomen dat er nog een extra licentie, of 'Renewal' gerekend wordt.

Je kunt deelnemers altijd weer uit het archief halen.

Mocht de deelnemer gearchiveerd zijn vanwege de renewal, zet dan eerst het vinkje 'Licentie is verlengbaar' aan bij de gegevens van de deelnemer. Anders zal de deelnemer opnieuw gearchiveerd worden.

Zoek je een deelnemer?

Gebruik dan de zoekbalk en maak gebruik van de volgende tips:

• Zet dan een * achter je zoekterm als je niet de volledige naam weet. Bijvoorbeeld: And*
  • Als je alleen een e-mailadres weet, kun je dit tussen quotes zetten, zodat je ook zoekt binnen velden van de persoonsgegevens. Bijvoorbeeld "support@anewspring.nl"