Via de tab Begeleiden vind je een overzicht van alle uitvoeringen waaraan jij gekoppeld bent als begeleider of mentor.

Nodige rollen

Begeleider of mentor

Je komt gelijk terecht onder de tab Uitvoeringen waar je het volgende kunt doen:

Ster

Markeer uitvoeringen als favoriet. Mochten er veel uitvoeringen in je overzicht staan, dan kun je met de knop Filter alleen de uitvoeringen weergeven met een ster.

Envelop

Ga naar het Communicatiecentrum en verstuur berichten naar de deelnemers.

Graduation cap

In deze uitvoering zit nakijkwerk. Als er een rood icoontje met een cijfer bij staat, zijn er opdrachten die nog nagekeken moeten worden.

Oog

Ervaar de learning journey zoals de deelnemers door mee te lopen. Als je meeloopt wordt het oogje blauw en kun je de uitvoering ook onder Home vinden.

Dashboard

Vind hier een overzicht van de statistieken en meer opties om de deelnemers en de uitvoering te beheren.

Meer

Via de knop meer kun snel doorgaan naar de volgende opties die je ook in het Dashboard kunt terugvinden:

• Statistieken bekijken
  • Agenda instellen
  • Instellingen van de uitvoering wijzigen
Als je een optie of instelling niet kunt zien komt dit omdat je niet de juiste rechten hebt, of omdat de learning journey niet ingericht is met die functie. Vraag dit na bij de beheerder van de leeromgeving.